We connect your voice

“Wat onze klanten zeggen”

Amsta

Amsta is de zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Verspreid over de stad met ca. 30 locaties, vindt u onze woon- en zorgcentra, kleinschalige woonvoorzieningen en studio’s. We bieden onder andere zorg voor ouderen, mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking.   “Het beheer van onze Mitel communicatie omgeving gebeurd goed en snel. Op vaste momenten worden op locatie of op afstand de gemelde wijzigingen en mutaties doorgevoerd. Spoedmeldingen worden direct en ook buiten de normale werkuren opgepakt. Daarnaast is het voor ons ook heel belangrijk dat er wordt meegedacht. Op onze locaties zijn er specifieke koppelingen met verpleegoproep systemen, domotica, intercoms en dwaaldetectie. VoiceCon heeft hier een uitstekende kennis van.”

Hasan Cicek - Services en de Helpdesk Amsta ICT

Tekengebied 1

YellowBrand is het creatief (web)bureau voor het visualiseren van uw merkidentiteit. Wij maken professionele en op maat gemaakte logo’s en huisstijlen die jouw bedrijf helpen zichtbaar te zijn. Wij verzorgen niet alleen een visuele uitstraling, wij creëren gevoel en emotie.

“VoiceCon ondersteunt ons in efficiënte communicatiemiddelen die helpen onze klanten altijd en overal te woord te staan. Met SimPBX kunnen wij snel en zonder gedoe naar eigen wens onze apparaten en voicemail instellen. Daarnaast biedt VoiceCon een snelle service waardoor kleine problemen direct worden verholpen.”

Stef Bosman - Founder

VoiceCon Support

Wij zijn er voor onze klanten, ook buiten werktijd!

Wilt u ook buiten werktijd verzekerd zijn van service kunnen wij u een passend servicecontract aanbieden tegen zeer concurrende tarieven!

Bel direct voor support: 085 877 0818