We connect your voice

VoiceCon opgericht door gedreven ICT-professionals.

Onze medewerkers zijn betrokken en klantgericht; we werken samen om de beste oplossingen voor onze klanten te realiseren. Wij zijn een verlengstuk van uw organisatie en zorgen dat alles met betrekking tot uw communicatie platform goed geregeld is. U heeft als klant één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, die weet wat er bij u speelt en u een eerlijk advies geeft over de beste oplossingen. Zo bouwen we samen aan succesvolle relatie.

VoiceCon helpt als system integrator om de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties te verbeteren. De focus ligt daarbij op het gebruiksgemak van oplossingen voor eindgebruikers en het rendement voor de organisatie. Daarom blijven wij ook na het realiseren van de initiële oplossing als partner meedenken en meewerken aan het gebruik en de doorontwikkeling. Voicecon heeft zelf alle expertise en technische oplossingen in huis voor bijvoorbeeld telefonie en zorgsystemen.

Experts van VoiceCon zijn niet alleen technisch specialisten, zij kennen ook hun branche en de specifieke behoeften van onze klanten. .

Koert2

Koert Klerk

LI-Youness

Youness Chabrani

Peter_GetPersonaPhoto

Peter de Jong

VoiceCon Support

Wij zijn er voor onze klanten,
ook buiten werktijd!

Wilt u ook buiten werktijd verzekerd zijn van service? Dan kunnen
wij u een passend servicecontract aanbieden tegen zeer
concurrerende tarieven!

Bel direct voor support: 085 877 0818